Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cosmin Natanticu

Având în vedere că partenera lui de viață Eliza își dorea extrem de tare să participe la acest concurs el a refuzat din start ideea de merge. Watch popular content from the following creators.

Cosmin Natanticu
Colinde Aseara In Vremea Aceea Ancuta Anghel Holiday Decor Holiday Christmas Tree

Eliza și Cosmin Natanticu sunt împreună de 9 ani iar acum 3 ani s-au căsătorit.

Cosmin Natanticu

. Atât cununia civilă cât şi ceremonia religioasă au avut loc în aer liber iar o artistă le-a cântat la harpă. Cosmin Natanticu și Eliza pregătiți să devină. Cosmin Natanticu is on Facebook. Eliza Georgescu are 30 de ani şi este cea care îi este alături lui Cosmin Natanticu iar naşii lor de cununie sunt nimeni alţii decât Mihai Bobonete celebrul comediant şi soţia acestuia.

Vrei să ai acces la conținut exclusiv și să comentezi cu noi în LIVE Chat. Cei doi soți nu refuză nicio invitație de vorbi despre emisiunea care le-a schimbat viața și la care și-au dorit foarte foarte tare să participe mpreună. Cosmin Natanticu 37 de ani este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. Eliza Natanticu și soțul său Cosmin Natanticu au trăit aventura vieții lor această experiență fiind o adevărată provocare pentru ei.

Join Facebook to connect with Cosmin Natanticu and others you may know. Are 40 de ani este căsătorit cu Eliza şi are o poveste de viaţă cel puţin interesantă. Atât cununia civilă cât şi ceremonia religioasă au avut loc în aer liber iar o artistă le-a cântat la harpă. Actorului i s-a propus să participe la acest concurs alături de doi dintre colegii lui de breaslă dar el a refuzat având în vedere că știa cât de mult își dorește partnera lui de viață să se bucure de o asemenea.

Cosmin Natanticu şi Eliza Georgescu s-au căsătorit pe 9 septembrie de Sfânta Ana în cadrul unei ceremonii ce s-a desfăşurat la Pădurile Regale din Corbeanca. Vorba unui scriitor se spune că dragostea durează 3 ani. Se descurcă de minune iar mii de fani stau deja cu ochii pe ei la orice. Exista unele voci care dau pe surse numele castigatorului concursului Ferma Vedetelor 2018.

Eliza și Cosmin Natanticu sunt căsătoriți oficial tot de 3 ani. Comediant pe bune puteam fi sudor sau fotbalist dar am tras mai tare la glume decat la poarta. Întrebată ce și-a adus în bagaj Iulia a precizat că a luat cu ea mai multe haine și accesorii. Povestea lor de dragoste însă a început mai demult și a fost intens testată în.

Cosmin Natanticu Pe Bune. View the profiles of people named Cosmin Natanticu. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Despite his fame Cosmin Natanticu is not yet mentioned on Wikipedia.

Cosmin Natanticu formează de mai mulți ani un cuplu cu Eliza Georgescu. Acesta ar fi nimeni altul decat COSMIN NATANTICU actorul de comedie. He has however been featured on the IMDb page with a brief bio of himself including his notable films and roles. Așa cum era de așteptat și cum au spus toți concurenții nu a fost deloc o provocare ușoară iar cei ce au urmărit primele 3 sezoane de pe Antena 1.

Cosmin Natanticucosminnatanticu7 Cosmin Natanticucosminnatanticu7 Cosmin Natanticucosminnatanticu7 Cosmin Natanticucosminnatanticu7 Cosmin Natanticucosminnatanticu7. Cariera Elizei Natanticu. Și-a petrecut copilăria în mijlocul. Cosmin Natanticu pus într-o situație stânjenitoare la Asia Express de la Antena 1 Cosmin Natanticu și soția lui Lizi au fos t nevoiți să o ia pe Iulia Albu cu ei dar și valiza de câteva zeci de kilograme pe care vedeta a adus-o cu ea în excursie.

Cosmin Natanticu este un actor român comediant şi om de televiziune. Cosmin Natanticu este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie de la noi din țară dar puțini știu cum arată femeia care îi este alături de ani buni. Eliza și Cosmin Natanticu. Eliza și Cosmin Natanticu au plecat împreună în aventura vieții lor deși nu ar fi trebuit să fie în această formulă în cadrul emisiunii Asia Express.

În ce fel le-a influențat căsnicia show-ul Asia Express. Actorul provine dintr-o familie numeroasă având încă cinci frați. De altfel ei au fost. Cosmin Natanticu și soția lui au planuri mari în viața personală și se gândesc deja să-și mărească familia și să aibă copii pentru prima oară.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența a mai mult de 200 de persoană iar tortul miresei a avut nu mai puțin decât 6 etaje. Podcast 19 cu Cosmin Natanticu I Mihai Bobonete Podcast Subscribe sau aboneaza-te pentru mai mult. Biografia Cosmin Natanticu comediantul dat castigator Ferma Vedetelor 2018. Nași de cununie le sunt Mihai Bobonete și soția.

Httpsgoogl9gN6Yd 0415 Nu inteleg c. Cosmin Natanticu şi Eliza Georgescu s-au căsătorit pe 9 septembrie de Sfânta Ana în cadrul unei ceremonii ce s-a desfăşurat la Pădurile Regale din Corbeanca. Facebook gives people the. 14632 likes 192 talking about this.

Cosmin și Eliza Natanticu au format una dintre echipele ce au participat în cel de-al patrulea sezon Asia Express pornind pe Drumul Împăraților pentru a vedea cât de pregătiți sunt într-o astfel de provocare ca și cuplu. In 2009 he earned his bachelors degree in theatrical arts and cinematography from the National University of Theatrical Arts and Cinematography. Cosmin Natanticu și Eliza soția și prietena lui n același timp formează una dintre cele mai apreciate echipe din sezonul 4 Asia Express. Cosmin Natanticu 33M views Discover short videos related to Cosmin Natanticu on TikTok.

Eliza Natanticu despre Asia Express Cosmin Natanticu a fost cel care a primit propunerea de a pleca în Asia Express alături de unul dintre colegii lui de scenă. Join Facebook to connect with Cosmin Natanticu and others you may know.

Cosmin Natanticu
Pin By Mihaela Mocionea On 14 Septembrie 15 Septembrie 21 Septembrie 22 Sept Style Fashion Southern Prep

Cosmin Natanticu
Adriana9 In 2021 Romania

Cosmin Natanticu
Pe 14 Februarie Va Indragostiti De Caragiale Art Georgies Incoming Call Screenshot Incoming Call

Cosmin Natanticu
Pe 14 Februarie Va Indragostiti De Caragiale Art Georgies Incoming Call Screenshot Incoming Call

Cosmin Natanticu
Colinde Aseara In Vremea Aceea Ancuta Anghel Holiday Decor Holiday Christmas Tree

Cosmin Natanticu
Cicică Din Solonț și A Făcut Bmw Din Opel Youtube Bmw Opel Scenes

Cosmin Natanticu
Pin Em Filme

Cosmin Natanticu
Pin On Concerte

Post a Comment for "Cosmin Natanticu"